PRO VYZVEDNUTÍ NÁKUPU V SOBOTU 11/12 NA DVORKU OBJEDNÁVEJTE DO STŘEDY 08/12 DO 21:00. DĚKUJEME ♡

napeč si linecké s Dvorkem a Ema má dobroty

S naší sadou si napečete linecké cukroví mnohem snadněji!

  • dva druhy lineckého těsta / klasické a makové
  • dvě různé náplně / na výběr malinový nebo šípkový extra džem ke klasickému těstu a citronový krém "lemon curd" do makového lineckého
  • k tomu vykrajovátka a cukrářské pytlíky na plnění
750 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu

sada na pečení lineckého obsahuje:

  • ±0,5kg klasického lineckého těsta z čerstvého másla, vaječných žloutků, hladké mouky, cukru, se špetkou mleté vanilky, která těsto krásně provoní
  • ±0,5kg makového lineckého těsta, které ochucuje bio citronová kůra a křupavá zrníčka máku
  • 150g dvorkového extra džemu ke klasickému těstu / na výběr klasická malina nebo jemně pikantní a kyselkavý šípek, který nás hodně baví
  • 150g citronového krému „lemon curd“ do makového lineckého
  • 10 nerezových vykrajovátek / mix pět různě velkých srdíček a pět vlnkovaných koleček
  • 2 jednorázové cukrářské pytlíky na plnění

těsta budeme připravovat čerstvá na každý adventní víkend, pečení lineckého doporučujeme ideálně naplánovat na nejbližší dny kolem vyzvednutí / když nestihnete těsto zpracovat, můžete si ho ale případně zamrazit a použít později

z obou těst napečete dohromady kolem 80 kousků cukroví / záleží na tloušťce těsta a velikosti použitých vykrajovátek

---

Jak linecké cukroví s naší sadou připravit?

  1. Předehřejte si troubu na 180°C (160°C v horkovzdušné), vyválejte těsto na plát silný 2-3 mm.
  2. Vykrájené tvary pečte na pečícím papíře v rozehřáté troubě do jemného zezlátnutí.
  3. Vychladlé cukroví naplňte pomocí zdobícího sáčku džemem nebo citronovým krémem a tvary spojte.
  4. Pokud chcete mít linecké pocukrované, sypejte cukrem horní dílky ještě před slepením.